Sortering

Vi finder den rigtige løsning sammen

Sortering er mange ting. Det kan være meget kompliceret, og det kan være ligetil, da vi taler om mekanisk sortering, hvor størrelsen, tyngdekræften eller formen hjælper os. Vi går altid efter en løsning, der er ligetil, men hvis det ikke er muligt, har vi andre metoder.

 

Vi har mange muligheder for sortering, som føromtalt mekanisk sortering. Det kan også være sortering ved hjælp af sensorteknologi: Her taler vi om: Farvesensorer, induktive sensorer, vægtsensorer, kapacitive sensorer, varmesensorer og meget mere. Disse sensorer er meget brugt i industrien.

 

Derudover findes der selvfølgelig vision. Det er også en meget anvendt sorteringsmåde i industrien. Når alt kommer til alt, vælger Robot Nordic den helt rigtig løsning for dig som kunde i samarbejde med sensoreksperterne. Vi kigger på kvalitet, præcisions, nødvendigheden og selvfølgelig prisen.

 

Vil du vide mere?

Del indlægget
fb-share-icon

Andre Løsninger

  • Overflade­behandling

    Robot Nordic har erfaring i mange slags overfladebehandlinger med robotløsninger fx maling, polering, slibning med mere. Vi samarbejder gerne med jeres eksperter, hvor vi klarer automatiseringen af processerne, og

  • Palletering

    Vi er leveringsdygtige i alle former for palleteringsanlæg Robot Nordic har stor erfaring i palleteringsløsninger, både konventionelle og robotløsninger. Vi har udviklet mange anlæg rundt omkring i Danmark og