Kundetilpasning

Robot Nordic designer og leverer højteknologiske specialløsninger til din produktion

Vi hjælper din produktionsvirksomhed til at blive mere effektiv, både kvalitets- og produktionsmæssigt. Dette forøger jeres indtjening direkte på bundlinjen. Robot Nordic står for hele processen – fra innovativt idéoplæg til sikker indkøring og integration i din virksomhed.

 

Projekterne er af høj kvalitet og samtidig billigere end vores konkurrenters, da vi fokuserer på gennemførsel af projekter i tæt samarbejde med dig som kunde. Hermed opnås successive fordele for din virksomhed fremfor meget lange projektforløb. Vi taler om tilbagebetalingstider fra et til fire år og gennemførelser af projekter fra tre til ni måneder.

 

Robot Nordic håndterer alle slags automatiseringsprojekter – der er ingenting, der er for småt og ingenting, der er for stort. Vi anvender den robot, som kunden foretrækker, men såfremt der ingen præferencer er, vælger vi den bedste robot til opgaven.

Skal vi udvikle en løsning til din virksomhed?

Del indlægget

Andre Løsninger

  • Palletering

    Vi er leveringsdygtige i alle former for palleteringsanlæg Robot Nordic har stor erfaring i palleteringsløsninger, både konventionelle og robotløsninger. Vi har udviklet mange anlæg rundt omkring i Danmark og

  • Sortering

    Vi finder den rigtige løsning sammen Sortering er mange ting. Det kan være meget kompliceret, og det kan være ligetil, da vi taler om mekanisk sortering, hvor størrelsen, tyngdekræften